Η "ομάδα" μεγαλώνει γρήγορα πια

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009


Κατ΄ αρχάς ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας από χτες το βράδυ, μετά την προβολή της προσπαθειάς μας, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα. Ευχαριστούμε και τον υπεύθυνο δημοσιογράφο Παναγιώτη Γιδά, για την συνεργασια, καθώς και τα παιδιά στις κάμερες. Από ότι φαίνεται η ομάδα μας πλέον μεγαλώνει πολύ γρήγορα, και με ‘ειδικότητες» που χρειαζόμαστε. Κινούμαστε ήδη δυναμικά.
Σύντομα θα φύγουν γράμματα, τόσο προς το υπ. Πολιτισμού, όσο και προς Δήμο και Νομαρχία Αθηναίων. Εν τω μεταξύ οργανωνόμαστε, και κανονίζουμε την πορεία μας. Αυτή την στιγμή, προτεραιοτητά μας, είναι να έλθουμε σε επαφή με τους άμεσους γείτονες, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί την κατάσταση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή, είναι ότι δεν έχουμε ρεύμα και νερό στο σπίτι, για να προχωράμε τις εργασίες, καθώς νυχτώνει νωρίς πιά, και εμείς το πρωί δουλεύουμε. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα.
Σύντομα θα αναφερθούμε και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του σπιτιού!
Για επικοινωνία μαζί μας oikospalama@gmail.com . Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, χρειαζόμαστε μυαλά και χέρια, για να μην επιτρέψουμε να καταρρεύσει εντελώς ο πολιτισμός σε αυτή την χώρα!

2 σχόλια:

greeks_against_stupidity 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:20 μ.μ.  

αγαπητοί φίλοι , θέλουμε να σας εκφράσουμε τον θαυμασμό μας και το πόσο περήφανους μας κάνετε. Δυστυχώς είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε χειρωνακτικά, για όποια άλλη βοήθεια πιστεύετε ότι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι, είμαστε στη διάθεση σας. Έχουμε βάλει link για το blog σας στο δικό μας

ειρηνη 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 4:59 μ.μ.  

συγχαρητηρια για τη προσπαθεια σας! ειχα περασει το καλοκαιρι απο εκει με το φιλο μου και η απαραδεκτη εικονα του σπιτιου μας ανατριχιασε. τοτε του ειπα δε μπορει κατι πρεπει να υπαρχει που μπορουμε να κανουμε και μετα οπως συνηθιζουμε οι περισσοτεροι το αφησαμε πισω μας σαν μια ασχημη αναμνηση και δε προσπαθησαμε να το ψαξουμε ποτε!!!! χαιρομαι που καποιος αλλος αποφασισε να κανει κατι και δεν το 'ξεχασε' οπως εμεις!!! πως μπορουμε να βοηθησουμε? σας παρακαλω ας μαας ενημερωσει καποιος να κανουμε οτι μικρο η μεγαλο μπορουμε και περναει και απο το δικο μασ χερι.

ευχαριστω.

Δημοσίευση σχολίου

Αυτη η ιστοσελιδα

Σκοπός αυτής της σελίδας είναι η επικοινωνία της ομάδας που προσπαθεί να αναδείξει το σπίτι στο οποίο πέθανε ο Κωστής Παλαμάς, με την μπλογκ-ο-σφαιρα και ολόκηρη την κοινωνία του διαδικτύου.
Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε τις πράξεις να μιλούν αντί για εμάς. Από εκεί και πέρα, θα κινηθούμε σίγουρα με την λογική του "οτι έλθει" καθώς το μόνο σίγουρο είναι, ότι σε ένα τέτοιο τεράστιο project δεν μπορούμε να τα κανονίσουμε όλα από πριν

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP