Μια χαρά ήταν την κυριακή

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009Ευχαριστούμε πάρα πολύ, όλους όσους πέρασαν την Κυριακή που πέρασε, από το σπίτι του Κωστή Παλαμά. Και γι' αυτούς όπως και για εμάς ήταν ένα πολύ όμορφο κυριακάτικο πρωινό, με γνωριμίες κουβέντα και όμορφες συζητήσεις. Πολύ σημαντική για εμάς ήταν η διάθεση που έδειξαν οι γείτονες να μας βοηθήσουν και να ασχοληθούν με την κατάσταση του σπιτιού. Για πολλούς ήταν η πρώτη φορά που μπήκαν μέσα. Μέχρι τώρα έβλεπαν απλά τους σωρούς από τα σκουπίδια στην είσοδο και είχαν την έντονη μυρωδιά από τις ακαθαρσίες. Την Κυριακή το είδαν κάπως διαφορετικό.
Να πιάσουμε ένα άλλο κεφάλαιο τώρα. Επειδή αρκετός κόσμος προσφέρθηκε να μας βοηθήσει, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. ΔΕΝ δεχόμαστε λεφτά. Θεωρούμε ότι δυνητικά τα προβλήματα που θα προκαλέσουν είναι περισσότερα από τα προβλήματα που θα λύσουν. Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, ας φέρει κατευθείαν υλικά ή τα δύο του χεράκια να βοηθήσει. Παραθέτουμε 2-3 πραγματάκια που χρειαζόμαστε ενδεικτικά: α) μία γεννήτρια ρεύματος (κόστος περίπου 1000 ευρώ, διότι δεν νομίζω ότι θα καταφέρουμε να βρούμε άκρη με ρεύμα αλλιώς). β) υποστηλώματα (άγνωστο κόστος, μηχανικός μας είπε ότι για να είμαστε 100% σίγουροι για την ασφάλεια του πάνω χώρου, θα πρέπει να βάλουμε μερικά υποστηλώματα). γ) ηλεκτρολογικό υλικό – λάμπες, καλώδια κλπ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να κάνουμε τον χώρο βιώσιμο και μετά τις 5 το απόγευμα ή όταν έχει κακές καιρικές συνθήκες.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email, για οποιοδήποτε θέμα. Κανονίζουμε ήδη και την επόμενη συνάντηση


ΥΓ. Χρειαζόμαστε και κάποιον που έχει όρεξη να δουλέψει πάνω στα social media ( facebook, twitter κλπ), για την ανάδειξη της προσπάθειας.

2 σχόλια:

olympiada 15 Δεκεμβρίου 2009 - 10:37 μ.μ.  

να μας στέλνετε έγκαιρα τις δράσεις σας για να τις κοινοποιούμε

laternative 16 Δεκεμβρίου 2009 - 1:38 μ.μ.  

Συγχαρητήρια παιδιά... θα παρακολουθώ την δουλειά σας και θα θελα και πολύ να σας βοηθήσω μιας και γω ένιωθα τρομερή ενόχληση κάθε φορά που περνούσα από κει και δεν έβλεπα κανέναν να κάνει κάτι για να διασωθεί το κτίριο αυτό..

Δημοσίευση σχολίου

Αυτη η ιστοσελιδα

Σκοπός αυτής της σελίδας είναι η επικοινωνία της ομάδας που προσπαθεί να αναδείξει το σπίτι στο οποίο πέθανε ο Κωστής Παλαμάς, με την μπλογκ-ο-σφαιρα και ολόκηρη την κοινωνία του διαδικτύου.
Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε τις πράξεις να μιλούν αντί για εμάς. Από εκεί και πέρα, θα κινηθούμε σίγουρα με την λογική του "οτι έλθει" καθώς το μόνο σίγουρο είναι, ότι σε ένα τέτοιο τεράστιο project δεν μπορούμε να τα κανονίσουμε όλα από πριν

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP